What's up with photobucket ?

Discussion in 'Forum Questions / Problems' started by Peter Graham, May 21, 2013.

  1. Peter Graham

    Peter Graham Well-Known Member

    Messages:
    5,077
    Location:
    Ireland
    I've been using photobucket for many years with no problems until recently, when I've noticed that some of my photos are disappearing from the forum for no logical reason, to be replaced by a little green square. That latest being a photo from my thread on a British moto jacket that I posted just yesterday. I haven't moved or deleted the photos in my photobucket album. It's very annoying. Has anyone else had this problem ?
     
  2. Vcruiser

    Vcruiser Well-Known Member

    Messages:
    3,063
    Location:
    EastCentral Indiana
    Peter
    Your pics are still showing up fine for me on that thread. No little green squares...
    Van
     
  3. stevetfire

    stevetfire Member

    Messages:
    315
    Location:
    LLanelli, S Wales..UK
    I can see them ok too Pete
     
  4. rich

    rich New Member

    Messages:
    1,406
    Location:
    England
    Your pics are all there for me too. Although, a little while ago, every post on every thread was interspaced by a picture of Patrick McGoohan - the one which is a members avatar. And I hadn't even
    made a start on the third bottle.
     
  5. dmar836

    dmar836 Active Member

    Messages:
    2,622
    Location:
    Kansas, USA
    You didn't move them in Photobucket did you? That changes the address.
     
  6. Peter Graham

    Peter Graham Well-Known Member

    Messages:
    5,077
    Location:
    Ireland
    Definitely not. That's the first thing that occurred to me. There was something not right when I was loading them onto the post which is why there are two pics of the sleeve zip. Very odd. Oh well, the mysteries of the web, and Rich, I'd lay off that Jim Beam if I were you. :)
     

Share This Page